Markedsføring og PR
26. marts 2018
IT – projektledelse
26. marts 2018
Markedsføring og PR
26. marts 2018
IT – projektledelse
26. marts 2018
Show all

Human Ressource og Facility Management

HR-chef – HR Business Partener – HR medarbejder

Kompetenceudvikling – HR – Virksomhedsudvikling – Uddannelse og efteruddannelse

Vi har 2 dygtig kandidater

For nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.

Læs herunder deres egen beskrivelse af det, som de kan tilbyde:

Billedet fortæller:

En velfungerende, proaktiv og positiv HR-afdeling er stedet, alle i organisationen kommer til – med store såvel som små spørgsmål. Det kan være et hektisk sted at være, og her skaber kollegerne arbejdsglæde; man finder, udvikler og fastholder dygtige, ansvarlige ledere og medarbejdere.

HR Business partner

Udviklende – Problemløser – Kommunikerende

Hvad kan jeg tilbyde virksomheden:
Du får en kollega og holdspillerormået at være og blive opfattet som en del af forretningen. Med mine evner ud i forretningsforståelse og min tilgang til mennesker, vil jeg kunne binde HR-initiativerne sammen, så de giver mening for organisationen. Og når det kommer til det driftsmæssige HR-arbejde, anskuer jeg situationen fra flere indfaldsvinkler og finder den bedst mulige løsning – hver gang.

Beskrivelse af mit ønskejob:
Jeg må blankt erkende det – jeg er HR-håndværker. Det, at være helt tæt på HR-processerne, og samtidigt have det lange strategiske lys på, gør mig kronisk motiveret. Omskrevet; jeg vil gerne skabe og udrette noget, se tingene ske underordnet emnet er onboarding, kompetenceudvikling, gennemførelse af trivselsmålinger, rekruttering eller personalejuridiske forhold. Jobindholdets vekselvirkning mellem fordybelse, og på andre tidspunkter fremsynet kompleksitet, tiltaler mig i den grad.

Faglige kompetencer:
Mine mange år som leder i det danske forsvar skabte min interesse for ”mennesker i udvikling”. I den forbindelse opdagede jeg et talent som rådgiver og formidler, som efterfølgende har banet vejen for mere end 25 år i konsulentrollen med fokus på ledelses- og organisationsudvikling samt rekruttering. Disse kompetencer har jeg udviklet igennem årene, så jeg i dag står som en stærk medspiller, når der skal sættes en ny dagsorden i en organisation.

Beskrivelsen af mine tre Top Talenter:
Udviklende – jeg ser andres potentiale og deres mulighed for succes. Jeg kan lide at få dem til at vokse og bliver glad, når jeg ser resultatet. Jeg roser andre – og motiveres af at hjælpe og udvikle andre mennesker.
Jeg er problemløser. Jeg finder løsningen, selv når det ser allermest håbløst ud. Faktisk motiveres jeg af store udfordringer. Nærmest intuitivt ved jeg, hvad der skal til for at få opgaver eller situationer til at lykkes.
Kommunikerende – jeg kan lide at forklare og beskrive ting, og jeg er god til det, både på individplan og i store grupper. Mit sprog er billedrigt, jeg kan gøre det kedeligste spændende og det komplicerede enkelt.

Mit fremtidsperspektiv:
Jeg er 62 år og har megameget lyst til at arbejde mindst 8 år endnu. Så længe jeg kan gøre en forskel for mennesker og organisationer, vil jeg være at finde i en HR-funktion.

Uddannelser:
Erhvervsøkonom, Arbejdsmarkedsforhold og Personalemanagement – Aalborg Universitet
BA Filosofi – Aalborg Universitet
Erhvervsdiplom (EDM) – Aalborg Universitet
Coaching i praksis – Dansk Management Forum
Certificeret bruger af 7 personprofilanalyser

IT:
Microsoft Office 365 – superbruger
Excel – kyndig
HR-systemer som Emply og CatelystOne – superbruger
Udvikling af e-learning aktiviteter og webinarer på forskellige platforme (Teams, Zoom etc.)

Sprog
* Dansk – modersmål
* Engelsk – flydende
* Norsk – samtale niveau
* Svensk – samtale niveau

Bopæl
Hovedgard – Midtjylland

Kandidat
SOL

Partner
Hans Ussing – mail: hu@firmaplus.dk – mobil: 2678 2845

HR-medarbejder – koordinator

Filosofisk – Researchende – Udviklende

Hvad kan jeg tilbyde virksomheden
Med mig får I ikke kun en ansat, men en drivkraft for kontinuerlig forbedring og nyskabelse af HR. Jeg bringer ikke kun viden, men også en utæmmet nysgerrighed og vilje til at udfordre status quo. Forestil jer et arbejdsmiljø fyldt med innovation og motivation, hvor jeg aktivt bidrager til at skabe et dynamisk og inspirerende læringsrum. Mine evner i kunstig intelligens udnytter teknologiens potentiale til at løfte jeres virksomhed til nye højder af succes

Beskrivelse af mit ønskejob:
Jeg brænder for konstant læring og ønsker at dele denne passion gennem undervisning og refleksion. Via kursusadministration og  udvikling af kurser kan vi sammensætte kurser, hvor vi alle stræber efter medarbejderens fulde potentiale. Jeg er en katalysator for udvikling, der inspirerer kollegaer til udnytte AI til at opnå  det bedste resultat. Kreativitet driver mig, og giver muligheder, hvor andre ser udfordringer. Giv mig muligheden for at være en del af jeres team, og sammen vil vi overskride forventningerne med passion og engagement.

Faglige kompetencer:
I mine faglige kompetencer og erfaring med undervisning og sparring af kollegaer har jeg brugt mine kompetencer og kvalifikationer som altid har bragt arbejdsglæde og fremdrift. En kraftfuld kombination af evner, der udvikler  arbejdsevnen og styrker teamet til succes. Undervisning er min passion, hvor jeg ikke blot overfører viden, men inspirerer og motiverer til det bedste. Kreativitet er mit redskab til innovation, hvor jeg ser muligheder, andre overser. Min kommunikative og individorienterede tilgang tilpasser sig unikke behov og skaber meningsfulde forbindelser

Beskrivelsen af mine tre Top Talenter:
Mit toptalent i Filosofi drives af en passion for viden og dens anvendelse, især inden for AI til at fremme organisationens udvikling.
Med et toptalent i Researching  åbner jeg døren til nye muligheder og bedre resultater.
Mit Udviklingstalent omsætter viden til praksis, skaber forståelse og implementerer løsninger. Med mine evner bliver jeg jeres visionære partner, der sikrer succes og positiv indflydelse.

Mit fremtidsperspektiv:
Alder er blot et tal for mig, og min åbenhed for nye muligheder og samarbejde er ubegrænset. Med mine 57 år brænder jeg stadig med ungdommelig energi og entusiasme. Jeg er klar til at samarbejde med alle uanset alder eller baggrund.
Jeg er klar til at arbejde i en virksomhed som kan bruge mine kompetencer og længst  til 70 år.

Uddannelser:
Cand.Soc med speciale i motivation og kreativitetsudvikling på organisationsniveau med virksomhed som Case.
Portugisisk tolk : Samarbejde med kommune, offentlige myndigheder med det formål at sikre en korrekt og empatisk behandling af udenlandske medborgere

IT:
– Word Professionelt niveau
– Excel Professionelt niveau
– Power Point Professionelt niveau
– Canva Professionelt niveau
– OpenAI ChatGPT – Professionelt niveau

Sprog

– Dansk Modersmål
– Engelsk Business proficiency
– Portugisisk Professional niveau
– Fransk Samtale
– Tysk Let trænet
– Svensk Samtale og læsning på professionelt niveau

Bopæl:
Malmø

Kandidat
NIS

Partner
Hans Ussing – mail: hu@firmaplus.dk – mobil: 2678 2845