Human Ressource og Facility Management
26. marts 2018
IT Specialister
26. marts 2018
Show all

IT – projektledelse

IT- Projektledelse

IT-Projektleder – IT-Programmør – AS/400

Vi har lige nu 2 dygtige IT- projektledere AS/400 specialist til fastsættelse eller interim.

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelse af det, som de kan tilbyde:

Billedet viser: Det kræver stor erfaring for at holde alle spor åbne, således at alle medarbejdere kan bruge alle programmer og systemer.

Løsningsorienteret, Afbalanceret og Tilstedeværende

Hvad kan jeg tilbyde

I en travl hverdag, kan jeg, med mit overblik og smittende ro, få omgivelserne til at slappe af, og skabe resultater med et smil på læben. Med min egen lidt skæve tankegang, er jeg god til at se anderledes løsninger. Det er ikke så meget et spørgsmål om at få folk til at forstå teknologien, men at få dem til at elske den, det er fantastisk.

Ønske til nyt job

Jeg befinder mig godt i et miljø, hvor jeg kan bruge min kreativitet til at se nye muligheder og løsninger, der hjælper kollegaer og kunder til at nå det fælles mål.

Faglige kompetencer

Motiverende, Træffer beslutninger, struktureret, analyse, IT-protektledelse, projektleder, optimering, tværfaglig samarbejde, omsorgsfuld og Digital transformation,

Personlige kompetencer

Ansvarlig, imødekommende, kreativ, lederevner og omstillingsparat.

Uddannelser

2019 - 2019 Projektlederuddannelse, i Innovation, produkt og produktion
2019 - 2019 PRINCE2® certificering
2017 - 2017 UBVA's grundkursus i ophavsret, jan. 2017
2016 - 2016 Kommunikations kursus/forløb.
2015 - 2015 EXCEL superbrugere, m kodning
2001 - 2001 WEB-produktion, design af hjemmesider
1999 - 2000 Producer ass. TV-produktion intern uddannelse i DR

Bopæl

Gentofte/Hellerup.

Kandidat

Mce

AS/400 Specialist og programmør

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg brænder for at blive drivkraften, når IT-strategien skal udarbejdes, implementeres og at være med i ”maskinrummet”. Jeg har kompetencen til at være i krydsfeltet mellem IT, forretningen og kunderne. Samtidig være en aktiv spiller i at sikre de bedst mulige løsninger, indenfor de givne rammer, som vi i fællesskab kommer frem til. Er også resultatorienteret og en målrettet leder, som, sammen med direktionen og teamet, at understøtte krav til kvalitet og ydelser for et moderne firma.

Ønske til nyt job

Gerne i en virksomhed, hvor jeg som projektleder/programmør kan arbejde med AS/400, hvor jeg har stor erfaring. Det kan være kommuner, bank, pensionsselskab, transportfirma, forsikringsselskab og byggefirmaer m.m. Gerne i en virksomhed, hvor jeg kan blive 5 -10 år mere og udføre min hobby.

Faglige kompetencer

Erfaring fra private og offentlige virksomheder, ledelseserfaring, systemadministrator, Mainframe, undervisningserfaring, Analyse, IT-Projektledelse og It-arkitekttur.

Personlige kompetencer

Beslutsom detaljeorienteret, initiativrig, kan kommunikere idéer klart, kompleks tænkende og kreativ.

Uddannelser

Uddannet som sekstionsleder. 2011/04 ITIL Foundation, 1980-83 Merkonom Data. 1981-?? Samtlige relevante IBM kurser for S/3x og AS/400 maskinerne. Resten er selvlært, dvs. alt hvad der vedr. styresystemerne til IBM 3X - AS/400, inkl. hoved programmeringssprogene.

IT - Erfaringer

Gennem alle mine ansættelser har jeg været ansat som enten IT-administrator/IT-System chef. I 2011 gennemførte jeg ITIL Foundation. Min viden på ERP, CRM og MRP og andre områderne er stor. Jeg har næsten altid været med fra start til slut i de situationer, hvor det kunne lade sig gøre.

Sprog

Dansk modersmål, engelsk mundtligt på support niveau, engelsk skriftligt på support niveau. Svensk kan jeg læse og forstå og norsk kan jeg læse og forstå.

Bopæl

Køge og jeg arbejder gerne på hele Sjælland.

Kandidat

Ngl