Ledelse
24. marts 2018
Human Ressource og Facility Management
26. marts 2018
Show all

Markedsføring og PR

Markedsføring og PR

Marketingchef – Marketingkoordinator – SOME og Video

Vi har her 5 dygtige kandidater.

For nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.

Læs herunder deres egen beskrivelse af det, som de kan tilbyde:

Billedet fortæller:

At markedsføring og PR er afgørende for, at kunderne får øje på dit brand og dine værdier – og at du kan ‘se ud i fremtiden’, holde retningen og overblikket – og fortælle omverden om det: Det kan styrke virksomhedens brand. I disse tider er det både storytelling, SoMe og Employer Branding, som skal styrke virksomheden i dagligdagen.

Kreativ – Analytisk – Digital

Hvad kan jeg tilbyde
Med omfattende erfaring indenfor produktion af film, animation og grafik kan jeg løfte jeres medie-tilstedeværelse og formidle jeres budskab, ikke kun underholdende og fængende, men også etisk forsvarligt. Jeg kan skrive, fotografere, animere og skabe billeder og film – inkl. motion graphics. Jeg kan vedligeholde hjemmesider, sociale medier, computere – CMS, digital markedsføring, layout og IT-support m.m.

Ønske til nyt job
Kommunikation og/eller digital markedsføringsansvarlig i mindre virksomhed eller organisation. Gerne i kombineret ”blækspruttefunktion” med mulighed for at bringe mine vidtfavnende kreative, administrative og tekniske kompetencer i samspil.

Faglige kompetencer
Undervisningserfaring, kommunikativ, træffer beslutninger, struktureret, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder, ledelseserfaring, analyse, sociale medier, markedsføring, erfaring med hjemmesider, teknisk erfaring.

Personlige kompetencer
Ansvarlig, detaljeorienteret, fleksibel, kreativ og kvalitetsbevidst.

Uddannelser
Bigum & Co. Digital Markedsføring. Den Danske Filmskoles Efteruddannelse, Ledelse, Modul 1. Den Danske Filmskole, Animationsinstruktøruddannelsen.

IT
Superbruger/lokal admin med lang drifts- og supporterfaring. Ekspertniveau indenfor animation, grafik og redigering, samt erfaren indenfor web og sociale medier.

Sprog
Dansk: Modersmål
Engelsk: Flydende, mundtligt og skriftligt
Portugisisk: Rudimentært, kan stave.

Bopæl
Bor i Lyngby-Taarbæk. Søger job i Storkøbenhavn og nærmere omegn. Kan også arbejde remote.

Kandidat
Lbr

Partner
Lone Olufsen

Pligtopfyldende – Proaktiv – Kreativ

Hvad kan jeg tilbyde
Vil du have flere og bedre leads? Jeg løfter kvaliteten på dine nuværende leads og bygger en pipeline til indsamling af varme leads, der direkte beder om at blive kontaktet. Få hjælp til: Sparring om optimering af din leadpipeline. Konkret plan, fx ift. hvor mange varme leads, du vil have hver måned. Jeg fører planen ud i livet for dig eller din organisation kan selv implementere og jeg står klar til at hjælpe.

Ønske til nyt job
Jeg vil gerne hjælpe dig på freelance basis eller interim. Jeg har eget firma. Fx i en rolle som ekstern marketingchef eller projektleder, men jeg er fleksibel. Jeg bor i Kokkedal (Nordsjælland) og arbejder typisk hjemmefra, med jævnlige afstemninger på telefon, mail, fysiske eller online møder.

Faglige kompetencer
Kommunikativ, træffer beslutninger, struktureret, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder, ledelseserfaring, salgserfaring, analyse, teamleder, markedsføringschef, markedsføring, socialle Medier, tekniks erfaring, erfaring som CEO, erfaring med hjemmesider, markedsføringskonsulent, markedsføringsmedarbejder og projektleder.

Personlige kompetencer
Resultatorienteret, ansvarlig, forretningsorienteret, initiativrig og innovation.

Uddannelser
Civiløkonom.

IT
Erfaren bruger af: Officepakken incl. Excel og Power Point, Clickfunnels (bygning og drift af leadtragte), Canva
SoMe: LinkedIn kampagner mm.
Har arbejdet med: Diverse Telemarketing dialere, et par CMS platforme.
Erfaren i segmentering af målgrupper mm i diverse platforme, både mht B2B og B2C.

Sprog
Dansk: Modersmål
Engelsk: Kommunikerer ubesværet på skrift – det talte er noget rustent
Svensk + norsk: kommunikerer ubesværet på skrift – taler ‘skandinavisk’ – forstår både svensk og norsk på forhandlingsniveau.

Bopæl
Kokkedal (Nordsjælland).

Kandidat
Ska

Partner
Hans Ussing

Overblik – Kreativitet – Marketing

Hvad kan jeg tilbyde
Erfaren marketing projektleder fra reklamebranchen. Som jeres nye marketing-projektleder kan jeg bidrage på både det strategiske, taktiske og operationelle niveau, når der skal planlægges og udvikles markedsføring, uanset hvilken kommunikationskanal der benyttes. Jeg har erfaring med FMCG, luksusvarer, helsekost/Pharma, bygge- og anlægsbranchen samt servicevirksomheder. Derudover kan jeg tilbyde erfaring med printproduktion, online/web samt post-produktion af film/radio.

Ønske til nyt job
Jeg er klar til spændende marketing-udfordringer, hvor alle mine kompetencer – fra strategi til kreativitet og produktion – kan få lov at blomstre og være med til at fremme virksomhedens branding og salg. Jeg vil bidrage med en god social- og arbejdskemi, hvor vi hjælper hinanden og har respekt for hinandens kompetencer.

Faglige kompetencer
Markedsføring, projektleder, kommunikativ. træffer beslutninger, struktureret, overholder aftaler, analyse. Erfaring med hjemmesider, sociale medier, ledelseserfaring, ,markedsføringschef, erfaring fra private virksomheder, erfaring som CEO, markedsføringskonsulen og markedsføringsmedarbejder.

Personlige kompetencer
Ansvarlig, detaljeorienteret, initiativrig, kreativ og teamplayer.

Uddannelser
Akademimodul, Digital Markedsføring (2018)
Merkonom i Markedsføring (1982-1985)
Grafisk Teknologi 1+2 (1981-1982)
Mesteruddannelse som reklamesekretær (1976-1979)

IT
• MS Office (Word, Excel, PowerPoint)
• Adobe Creative (InDesign, Illustrator, Photoshop)
• WordPress
• e-conomic
• Danløn.

Sprog
Dansk: Modersmål
Engelsk (taler og skriver flydende)
Svensk (læser og forstår, men taler ikke selv flydende)
Norsk (læser og forstår)

Bopæl
Hillerød Kommune.
Vil gerne arbejde i Nordsjælland eller Storkøbenhavn. Radius 45 km fra Hillerød.

Kandidat
Jla

Partner
Dorthe Ingerslev

Mønsterbrydende – Lyttende – Opfindsom

Hvad kan jeg tilbyde
Jeg er et menneske som uden tvivl vil kunne tilføre jeres virksomhed nye ideer og ”ud-af-boksen”-løsninger, der vil gavne jeres virksomheds udtryk og profil. Med en bagrund i reklamebranchen, videoproduktion og ikke mindst internetmarketing, kan jeg løfte indtrykket af jeres hjemmeside og se til, at I får meget mere fokus på nettet. Det betyder naturligvis flere kunder og et par trin op i jeres positionering i forhold til konkurrenterne.

Ønske til nyt job
Jeg vil gerne arbejde i en mindre virksomhed med virksomhedens kommunikation, marketing og evt. HR.
Jeg ønsker fuldtid, og kan evt. arbejde hjemmefra fra eget kontor.

Faglige kompetencer
Undervisning, kommunikation, træffe beslutninger, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder, ledelseserfaring, salgserfaring, analyse-seo og google, teamleder, hjemmeside produktion og markedsføring.

Personlige kompetencer
Ansvarlig, beslutsom, imødekommende, kommunikerer ideer klart og kreativ.

Uddannelser
Autodidakt.
Kurser hos Bigum og Co.i Internetmarketing, SEO og Google Analytic.
Kognitiv kommunikation og coaching – KEA.
Webfilm instruktør – Video blogger – Kort og Dokumentar Filmskolen.

IT
Adobe Premiere Elements
Google Analytics
Microsoft
Hardware kompetence.

Sprog
Dansk: Modersmål
Engelsk mundtligt og skriftligt.

Bopæl
Lyngby-Taarbæk.
Job i Storkøbenhavn.

Kandidat
Hbj

Partner
Hans Ussing

Kommunikationsmedarbejder, chefsekretær

Hvad kan jeg tilbyde
En energisk medarbejder, der kan levere inden for et bredt opgavefelt – herunder kommunikationsopgaver som presse, hjemmeside, SOME, præsentationer, markedsføringsmateriale og administrative opgaver, inkl. GDPR.

Ønske til nyt job
Jeg går efter et job, hvor jeg får flere kompetencer i brug. Variation i opgaverne er vigtigt for mig – vigtigere end en bestemt titel eller en fast og afgrænset opgaveportefølje.

Faglige kompetencer
Kommunikativ, træffer beslutninger, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder og kommuner, ledelseserfaring, analyser, markedsføring, erfaring med hjemmesider og projektleder.

Personlige kompetencer
Ansvarlig, energisk, fleksibel, forretningsorienteret og teamplayer.

Uddannelser
Cand.comm..

IT
Microsoft Office: Meget rutineret bruger
SOME: Rutineret bruger, også i markedsføringssammenhænge
Web og CMS: Stor brugererfaring med diverse CMS-systemer.

Sprog
Dansk: Modersmål
Engelsk (flydende)
Svensk (flydende).

Bopæl
Virum.

Kandidat
Bha

Partner
Hans Ussing