Ledelse
24. marts 2018
Human Ressource og Facility Management
26. marts 2018
Show all

Markedsføring og PR

Markedsføring og PR

Marketingchef – Marketingkoordinator – SOME

Vi har her 9 dygtige kandidater.

For nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.

Læs herunder deres egen beskrivelse af det, som de kan tilbyde:

Billedet fortæller:

At markedsføring og PR er afgørende for, at kunderne får øje på dit brand og dine værdier – og at du kan ‘se ud i fremtiden’, holde retningen og overblikket – og fortælle omverden om det: Det kan styrke virksomhedens brand. I disse tider er det både storytelling, SoMe og Employer Branding, som skal styrke virksomheden i dagligdagen.

Inddragende – Udviklende – Optimistisk

Projektleder og forretningsudvikler

Hvad kan jeg tilbyde
At arbejde med og udvikle inspirerende marketingstrategier, og være projektleder og forretningsudvikler.
Gode kommunikationsevner, høj integritet og stor empati. Har passion for mennesker, og forbrugeres tilfredshed & loyalitet
Baggrund fra telecom, den finansielle sektor og detailhandlen.

Ønske til nyt job
Jeg vil elske at kunne bidrage til at øge salget og dermed skabe vækst i en virksomhed (privat eller offentlig) eller organisation (NGO), hvor jeg via branding, marketingaktiviteter, produkt- og forretningsudvikling kan være med til at skabe fundamenterne for en stærk fremtidig udvikling.
Projektledelse, planlægning og eksekvering samt strategiudvikling og -implementering er mine kernekompetencer.

Faglige kompetencer
Marketingkonsulent, marketingmedarbejder, projektleder og udvikler.

Personlige kompetencer
Ansvarlig, initiativrig, innovativ, resultatorienteret og teamplayer.

Uddannelser
Master of Science in Economics and Business Administration, Cand. Merc., CBS (1995)
Bachelor, HA Almen, Handelshøjskolen i København (1991)
Digital Markedsføring, Bigum & Co (2021)
Online Marketing, IT-Kompetence A/S (2014)
Skadeforsikring | niveau 3, Forsikringsakademiet A/S (2011).

IT
CMS: WordPress, Umbraco, Magento
Office: Microsoft 365, Apple Works
Kreativitet: Photoshop, InDesign, Swift Publisher 5
ERP: e-conomic, Uniconta, Dynamic365.

Sprog
Dansk: Modersmål
Engelsk og nordiske sprog
Kendskab til tysk

Bopæl
Charlottenlund.

Kandidat
Pmn

Partner
Hans Ussing

Ansvarlig – Forbedrende – Holistisk

Hvad kan jeg tilbyde
Jeg er en kreativ og dedikeret grafiker med stor erfaring inden for marketing, layout og grafisk produktion, som omfatter forskellige former for grafik og illustrationer inden for magasiner, aviser, brochurer, kataloger, bøger, posters, salgsfremmende materiale, annoncer, brand, CVI og online grafik.
Med min analytiske tilgang, mit skarpe øje på detaljer og struktur, har jeg nemt ved at arbejde med alt fra idé til produktion, i trykte og sociale medier.
Jeg arbejder daglig i InDesign, Photoshop og Illustrator, og har derudover erfaring med After Effects.

Ønske til nyt job
Et sted med åbenhed, hvor indspil er velkomment og hvor man anerkender, respekterer og ser hinanden. Blanding af udviklingsopgaver og lidt mere rutineprægede ville være absolut fint, med struktur over dagligheden og hvor der er styr på opgaverne – og alle gør hvad de skal.
Gerne et sted, hvor man satser på uddannelse og læring undervejs. Jeg ønsker en fleksibel arbejdsplads, hvor tilrettelæggelse er en del af jobbet; og ser gerne både grafiske in-house opgaver og løser alle slags trykte offline/online opgaver.

Faglige kompetencer
Struktureret, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder, markedsføring, sociale medier.

Personlige kompetencer
Ansvarlig, imødekommende, kreativ, fokus på kvalitet, teamplayer.

Uddannelser
Typotekniker, SoMe Manager, Aftereffect, WordPress, Digital Marketing, Photoshop, InDesign, Illustrator, Power Point.

IT
Adobe Creative og Microsoft programmer.

Sprog
Dansk: Modersmål
Engelsk: Mundtligt og skriftligt
Svensk: Mundtligt og skriftligt
Tysk: Forstår, både mundtligt og skriftligt.

Bopæl
Nordsjælland.

Kandidat
Pem

Partner
Ken Riis Ingerslev

Målrettet – Ansvarlig – Empatisk

Hvad kan jeg tilbyde
Jeg er en alsidig grafisk-/webdesigner med evner til at dykke dybt ned i eller jonglere mellem flere opgaver på én gang. Har en systematisk og professionel tilgang til mine opgaver – altid med øje for de små detaljer, kvalitet og levering til tiden – selv under pres. I forbindelse med hjemmesider er jeg vant til at arbejde med CMS-systemer og Adobe-pakken CC 2020 ved blandt andet at producere salgsmateriale. Jeg arbejder med og kan være ansvarlig for alt marketing- og præsentationsmateriale og kan bidrage med diverse foto- og administrative opgaver.

Ønske til nyt job
At arbejde med projekter fra A-Z er noget jeg er god til og glad for. Jeg tager gerne ansvar for selv den mindste opgave og følger den til dørs. Ønsker både samarbejde med kollegaer og et selvstændigt job, med blandede grafiske og administrative opgaver og arbejder bedst i en flad organisation med direkte kontaktflader.
Yndlingsopgaver er f.eks. hjemmesider, brochurer, foldere og flyers samt fotoopgaver.

Faglige kompetencer
Struktureret, erfaring fra private virksomheder, overholder aftaler, erfaring med hjemmesider, sociale medier, teknisk erfaring, markedsføringsmedarbejder.

Personlige kompetencer
Ansvarlig, detaljeorienteret, fleksibel, energisk, kreativ.

Uddannelser
Digital markedsføring.
Google Analytics, E-mail markedsføring, Google Ads, SEO-optimering m.m.
Økonomistyring i praksis. Inkl. e-conomic & Excel .

IT
CorelDraw Suite, Indesign, PhotoShop, Illustrator, Analytics Ads, MailChimp, Drupal CMS, Hubspot CMS, Sitecore CMS, WordPress, Excel, PowerPoint Word, Publisher, Adobe, Fotostation Pro 8, Canva, Siteimprove, Instapage.

Sprog
Dansk: Modersmål
Engelsk (læser og forstår)
Svensk/norsk (læser og forstår)
Tysk (husbehov).

Bopæl
Egedal. Nordsjælland/Storkøbenhavn (25 kilometer fra Stenløse).

Kandidat
Snl

Partner
Ken Riis Ingerslev

Idérig – Fremdrift – Teknisk forståelse

Hvad kan jeg tilbyde
At være den stabile ankermand om blandt andet markedsføringen, kursus- og eventadministrationen, hvor jeg kan give ledelsen rum til at tage sig af andre opgaver. Kundeevents, håndværk, standdesign og internationale messer er en del af det, jeg også tilbyder samt analyse, nyhedsflow, optimering af websites og at arbejde med virksomhedens tilstedeværelse på de sociale medier. Desuden kan jeg markedsføre produkter på internationale markeder og kender audits til ISO9001 certificeringer i marketingfunktionen.

Ønske til nyt job
I krydsfeltet mellem kreativitet og produktion, hvor jeg leverer opgaver rettidigt med effektive planlægningsværktøjer, med brug af årshjul og gantt charts. Der, hvor jeg kan udøve projektledelse med mange interessenter. Et markedsføringsjob med hands on, hvor jeg sørger for den gode kvalitet og er med til at markedsføre produkter, der indeholder den gode historie og med værdier som miljøhensyn og bæredygtighed. Jeg vil gerne skrive nyheder, kampagne- og annoncetekster efter en altid skarp prioritering.

Faglige kompetencer
Projektleder, markedsføring, salgserfaring, ledelseserfaring, sociale medier, erfaring med hjemmesider, teamleder, markedsføringschef, markedsføringskonsulent, markedsføringsmedarbejder, erfaring fra kommuner.

Personlige kompetencer
Ansvarlig, kreativ, initiativrig, kundeorienteret, udholden.

Uddannelser
Projektleder IPMA D (-C)
Den grafiske Højskole (Medie-/Journalisthøjskolen)
Adobe Creative Cloud.

IT
Indesign, PhotoShop, Illustrator, PremierPro, AfterEffects, Lightroom, Bridge, XD, DreamWeaver & Spark (A) • Analytics Ads (G) • Sistrix • MailChimp • Drupal CMS • WordPress • Vimeo studios YouTube Channels • IntuiFace (interactive POS) • Excel (MS), PowerPoint (MS), Word, Publisher, Project (MS) • SmartSheets • Trello, Trello Plus & GanttChart • IFS økonomistyring
Adobe (A), Google (G), Microsoft (MS).

Sprog
Dansk: Modersmål
Engelsk (flydende)
Svensk/norsk (læse og forstår)
Tysk (forstår).

Bopæl
Sjælland.

Kandidat
Peh

Partner
Ken Riis Ingerslev

Kreativ – Analytisk – Digital

Hvad kan jeg tilbyde
Med omfattende erfaring indenfor produktion af film, animation og grafik kan jeg løfte jeres medie-tilstedeværelse og formidle jeres budskab, ikke kun underholdende og fængende, men også etisk forsvarligt. Jeg kan skrive, fotografere, animere og skabe billeder og film – inkl. motion graphics. Jeg kan vedligeholde hjemmesider, sociale medier, computere – CMS, digital markedsføring, layout og IT-support m.m.

Ønske til nyt job
Kommunikation og/eller digital markedsføringsansvarlig i mindre virksomhed eller organisation. Gerne i kombineret ”blækspruttefunktion” med mulighed for at bringe mine vidtfavnende kreative, administrative og tekniske kompetencer i samspil.

Faglige kompetencer
Undervisningserfaring, kommunikativ, træffer beslutninger, struktureret, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder, ledelseserfaring, analyse, sociale medier, markedsføring, erfaring med hjemmesider, teknisk erfaring.

Personlige kompetencer
Ansvarlig, detaljeorienteret, fleksibel, kreativ og kvalitetsbevidst.

Uddannelser
Bigum & Co. Digital Markedsføring. Den Danske Filmskoles Efteruddannelse, Ledelse, Modul 1. Den Danske Filmskole, Animationsinstruktøruddannelsen.

IT
Superbruger/lokal admin med lang drifts- og supporterfaring. Ekspertniveau indenfor animation, grafik og redigering, samt erfaren indenfor web og sociale medier.

Sprog
Dansk: Modersmål
Engelsk: Flydende, mundtligt og skriftligt
Portugisisk: Rudimentært, kan stave.

Bopæl
Bor i Lyngby-Taarbæk. Søger job i Storkøbenhavn og nærmere omegn. Kan også arbejde remote.

Kandidat
Lbr

Partner
Lone Olufsen

Pligtopfyldende – Proaktiv – Kreativ

Hvad kan jeg tilbyde
Vil du have flere og bedre leads? Jeg løfter kvaliteten på dine nuværende leads og bygger en pipeline til indsamling af varme leads, der direkte beder om at blive kontaktet. Få hjælp til: Sparring om optimering af din leadpipeline. Konkret plan, fx ift. hvor mange varme leads, du vil have hver måned. Jeg fører planen ud i livet for dig eller din organisation kan selv implementere og jeg står klar til at hjælpe.

Ønske til nyt job
Jeg vil gerne hjælpe dig på freelance basis eller interim. Jeg har eget firma. Fx i en rolle som ekstern marketingchef eller projektleder, men jeg er fleksibel. Jeg bor i Kokkedal (Nordsjælland) og arbejder typisk hjemmefra, med jævnlige afstemninger på telefon, mail, fysiske eller online møder.

Faglige kompetencer
Kommunikativ, træffer beslutninger, struktureret, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder, ledelseserfaring, salgserfaring, analyse, teamleder, markedsføringschef, markedsføring, socialle Medier, tekniks erfaring, erfaring som CEO, erfaring med hjemmesider, markedsføringskonsulent, markedsføringsmedarbejder og projektleder.

Personlige kompetencer
Resultatorienteret, ansvarlig, forretningsorienteret, initiativrig og innovation.

Uddannelser
Civiløkonom.

IT
Erfaren bruger af: Officepakken incl. Excel og Power Point, Clickfunnels (bygning og drift af leadtragte), Canva
SoMe: LinkedIn kampagner mm.
Har arbejdet med: Diverse Telemarketing dialere, et par CMS platforme.
Erfaren i segmentering af målgrupper mm i diverse platforme, både mht B2B og B2C.

Sprog
Dansk: Modersmål
Engelsk: Kommunikerer ubesværet på skrift – det talte er noget rustent
Svensk + norsk: kommunikerer ubesværet på skrift – taler ‘skandinavisk’ – forstår både svensk og norsk på forhandlingsniveau.

Bopæl
Kokkedal (Nordsjælland).

Kandidat
Ska

Partner
Hans Ussing

Overblik – Kreativitet – Marketing

Hvad kan jeg tilbyde
Erfaren marketing projektleder fra reklamebranchen. Som jeres nye marketing-projektleder kan jeg bidrage på både det strategiske, taktiske og operationelle niveau, når der skal planlægges og udvikles markedsføring, uanset hvilken kommunikationskanal der benyttes. Jeg har erfaring med FMCG, luksusvarer, helsekost/Pharma, bygge- og anlægsbranchen samt servicevirksomheder. Derudover kan jeg tilbyde erfaring med printproduktion, online/web samt post-produktion af film/radio.

Ønske til nyt job
Jeg er klar til spændende marketing-udfordringer, hvor alle mine kompetencer – fra strategi til kreativitet og produktion – kan få lov at blomstre og være med til at fremme virksomhedens branding og salg. Jeg vil bidrage med en god social- og arbejdskemi, hvor vi hjælper hinanden og har respekt for hinandens kompetencer.

Faglige kompetencer
Markedsføring, projektleder, kommunikativ. træffer beslutninger, struktureret, overholder aftaler, analyse. Erfaring med hjemmesider, sociale medier, ledelseserfaring, ,markedsføringschef, erfaring fra private virksomheder, erfaring som CEO, markedsføringskonsulen og markedsføringsmedarbejder.

Personlige kompetencer
Ansvarlig, detaljeorienteret, initiativrig, kreativ og teamplayer.

Uddannelser
Akademimodul, Digital Markedsføring (2018)
Merkonom i Markedsføring (1982-1985)
Grafisk Teknologi 1+2 (1981-1982)
Mesteruddannelse som reklamesekretær (1976-1979)

IT
• MS Office (Word, Excel, PowerPoint)
• Adobe Creative (InDesign, Illustrator, Photoshop)
• WordPress
• e-conomic
• Danløn.

Sprog
Dansk: Modersmål
Engelsk (taler og skriver flydende)
Svensk (læser og forstår, men taler ikke selv flydende)
Norsk (læser og forstår)

Bopæl
Hillerød Kommune.
Vil gerne arbejde i Nordsjælland eller Storkøbenhavn. Radius 45 km fra Hillerød.

Kandidat
Jla

Partner
Dorthe Ingerslev

Mønsterbrydende – Lyttende – Opfindsom

Hvad kan jeg tilbyde
Jeg er et menneske som uden tvivl vil kunne tilføre jeres virksomhed nye ideer og ”ud-af-boksen”-løsninger, der vil gavne jeres virksomheds udtryk og profil. Med en bagrund i reklamebranchen, videoproduktion og ikke mindst internetmarketing, kan jeg løfte indtrykket af jeres hjemmeside og se til, at I får meget mere fokus på nettet. Det betyder naturligvis flere kunder og et par trin op i jeres positionering i forhold til konkurrenterne.

Ønske til nyt job
Jeg vil gerne arbejde i en mindre virksomhed med virksomhedens kommunikation, marketing og evt. HR.
Jeg ønsker fuldtid, og kan evt. arbejde hjemmefra fra eget kontor.

Faglige kompetencer
Undervisning, kommunikation, træffe beslutninger, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder, ledelseserfaring, salgserfaring, analyse-seo og google, teamleder, hjemmeside produktion og markedsføring.

Personlige kompetencer
Ansvarlig, beslutsom, imødekommende, kommunikerer ideer klart og kreativ.

Uddannelser
Autodidakt.
Kurser hos Bigum og Co.i Internetmarketing, SEO og Google Analytic.
Kognitiv kommunikation og coaching – KEA.
Webfilm instruktør – Video blogger – Kort og Dokumentar Filmskolen.

IT
Adobe Premiere Elements
Google Analytics
Microsoft
Hardware kompetence.

Sprog
Dansk: Modersmål
Engelsk mundtligt og skriftligt.

Bopæl
Lyngby-Taarbæk.
Job i Storkøbenhavn.

Kandidat
Hbj

Partner
Hans Ussing

Kommunikationsmedarbejder, chefsekretær

Hvad kan jeg tilbyde
En energisk medarbejder, der kan levere inden for et bredt opgavefelt – herunder kommunikationsopgaver som presse, hjemmeside, SOME, præsentationer, markedsføringsmateriale og administrative opgaver, inkl. GDPR.

Ønske til nyt job
Jeg går efter et job, hvor jeg får flere kompetencer i brug. Variation i opgaverne er vigtigt for mig – vigtigere end en bestemt titel eller en fast og afgrænset opgaveportefølje.

Faglige kompetencer
Kommunikativ, træffer beslutninger, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder og kommuner, ledelseserfaring, analyser, markedsføring, erfaring med hjemmesider og projektleder.

Personlige kompetencer
Ansvarlig, energisk, fleksibel, forretningsorienteret og teamplayer.

Uddannelser
Cand.comm..

IT
Microsoft Office: Meget rutineret bruger
SOME: Rutineret bruger, også i markedsføringssammenhænge
Web og CMS: Stor brugererfaring med diverse CMS-systemer.

Sprog
Dansk: Modersmål
Engelsk (flydende)
Svensk (flydende).

Bopæl
Virum.

Kandidat
Bha

Partner
Hans Ussing