IT – projektledelse
26. marts 2018
CFO – Controller – Økonomi
26. marts 2018
Show all

IT Specialister

IT Specialister

Dataingeniør – IT-Specialist – Teknisk Specialist

Vi har 4 dygtige kandidater.

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelse af det, som de kan tilbyde:

Billedet viser: Der skal IT-specialister til for at sikre, at et IT-team har de nødvendige forudsætninger - og at både teamet og systemerne 'spiller' optimalt.

Teamplayer - Fleksibel - Serviceminded

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg kan tilbyde jer en dygtig og selvstændig medarbejder, der også indgår helt naturligt i et team. Er en teamplayer, fordi jeg kan lide at dele min viden og hjælpe andre, hvis de har problemer. Som person er jeg god til at lytte til andre mennesker og kan sætte mig ind i deres problemstillinger på mange niveauer. Jeg er nysgerrig og indstillet på at lære nye områder at kende. Sætter en stor ære i, at kunderne får en god service

Ønske til nyt job

Jeg vil gerne arbejde med drift og support af AS400 (AS/400). IT support i en servicedesk, gerne som 2. Level support. Har også erfaring med brugeradministration på forskellige systemer og platforme. Viden om Backup/Restore med TSM og BRMS.

Faglige kompetencer

Undervisningserfaring, præcis til møder, erfaring fra private virksomheder, systemadministrator, øvrig IT & telekommunikation, kvalitetssikring, omsorgsfuld.

Personlige kompetencer

Ansvarlig, fleksibel, imødekommende, lyttende, omstillingsparat.

Uddannelser

Maintaining Microsoft SQL server 2005 database, TSM for operators, AS/400 System Operator Workshop, AS/400 Administration af Domino server, AS/400 CL programmering, AS/400 i netværk. AS/400 office vision. AS/400 PC support burger, AS/400 i netværk. AS/400 office vision. AS/400 PC support burger. AS/400 systembetjening

IT

Drift og systemadministration af AS400 (iSeries), Brugeradministration på AS400 og andre systemer, Backup/restore med BRMS og TSM, IT support, opsætning af Windows netværksprinter, erfaring med helpdesksystemerne ServiceNow og TopDesk, driftsdokumentation, brugervejledninger, undervisning i PC kørekort.

Sprog

Dansk (modersmål) - Engelsk (godt kendskab) - Norsk og Svensk (forstår)

Bopæl

Roskilde Sjælland

Kandidat

Jeo

Partner

Morten Wittrup Præstbrogaard

Åben – Aktiv – God humor

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg er en yderst målrettet og kvalitetsbevidst IT-udvikler, og søger altid at levere et solidt produkt med kvalitet i højsædet. Jeg er åben og indstillet på en fremadrettet dialog og sparring, og er meget omstillingsparat. Jeg har arbejdet i både store og små virksomheder, samt det offentlige og private.
Blandt de teknologier jeg kan tilbyde er:
OOP, C#, .NET Framework / CORE, ASP.NET (Web-forms / MVC), WEB-API, AJAX,
Web-services, Entity Framework, SQL, Client-baseret UI (Javascript/JQuery og React) og Blazor samt CSS.

Ønske til nyt job

Udvikler-job i stor som lille organisation, hvor jeg kan videreudvikle/vedligeholde eksisterende systemer. Jeg kan lide at arbejde selvstændigt såvel som i mindre teams.

Faglige kompetencer

Motiverende, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder, erfaring fra staten, software, analyse, data/data warehouse, IT-konsulent, IT-projektledelse, øvrig IT og telekommunikation, planlægning og koordinering.

Ansvarlig, detaljeorienteret, imødekommende, kreativ og lyttende.

Uddannelser

Elektronik-mekaniker i Flvevåbnet.
Autodidakt IT-udvikler

IT

OOP, C#, .NET Framework / CORE, ASP.NET (Web-forms / MVC), WEB-API, AJAX,
Web-services, Entity Framework, SQL, Client-baseret UI (Javascript/JQuery og React) og Blazor samt CSS.

Sprog

• Dansk: Modersmål.
• Engelsk: Taler og skriver.

Bopæl

Jeg bor nord for København og søger job i Storkøbenhavn/Nordsjælland.

Kandidat

Jeo

Problemknuser - Beslutsom - Omstillingsparat

Hvad kan jeg tilbyde

En dygtig/erfaren IT-Supporter med fokus på brugernes tilfredshed.
Selvstændighed såvel samarbejde lægger mig helt naturligt, med en passende portion humor i hverdagen. Bevarer overblikket, i pressede situationer.

Ønske til nyt job

Som IT- supporter ønsker jeg mig job i uddannelsessektoren eks: VUC, Zealand, Absalon og større virksomheder offentlig som private med mange bruger.

Faglige kompetencer

Motiverende, træffer beslutninger, struktureret, præcis til møder, opfølgende, erfaring fra private virksomheder, erfaring fra kommuner, ledelseserfaring, software, tekniks erfaring, planlægning, tværfagligt samarbejde, administration, leder og omsorgsfuld

Personlige kompetencer

Ansvarlig, fleksibel, kvalitetsbevidst, lyttende og samarbejdsvillig.

Uddannelser

Informatikassistent (IT- kontor) - Kommis

IT

Active Directory, UNI-login, Windows, Office 365, CAPA Software og SCCM.

Sprog

Dansk - modersmål
Engelsk - samtale brugerniveau
Svensk – samtale brugerniveau

Bopæl

Roskilde

Kandidat

Tje

Dataingeniør - IT Specialist - Teknisk

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg er god til at omdanne ønsker til noget konkret og brugbart via mange års indgående systemforståelse samt bred og dyb viden fra en lang række projekter. Som specialist er jeg god til at fokusere på forretningsforståelse og overblik over hele værdikæden.
Jeg behersker at få løsninger til at fungere optimalt for virksomheden og brugerne samt dygtig som bindeled imellem alle interessenter. Jeg arbejder typisk tæt sammen med projektledere, proces eksperter, udviklere, specialister og eksterne konsulenter.

Ønske til nyt job

Jeg ønsker at indgå i driften med at forstå detaljer og helhed og derefter at kunne forandre i centrale og tværgående IT-projekter. Jeg kan naturligvis også drifte opgaver og videreudvikle ændringer og tilføjelser til nuværende løsninger. Jeg trives bedst i 2. eller 3. line support. Ideelt er det en organisation på min. 200 ansatte og som har en klar vision. Det kan både være privat og offentlig regi.

Faglige kompetencer

Er energisk og har fokus på kvaliteten, analyse, data /Data warehause system samt øvrige IT & Telekommunikation. Jeg har meget erfaring fra private virksomheder.

Personlige kompetencer

Energisk, fokus på kvalitet, deltaljeorienteret, omstillingsparat og lyttende.

Uddannelser

Elektroingeniør, svagstrøm, PowerBI og læring gennem projekter.

IT

ERP • SAP • SAP HCM • Ad-hoc Query • Spinifex
Workday • Cloud • ETL/EIB
Power BI • SQL • Access/VBA • Excel/VBA • C • PL/SQL • Batch programming
Office 365 • Exchange • Windows server • Microsoft Windows operating systems • SQL Server • Oracle.

Sprog

Dansk, modersmål
• Engelsk, flydende til daglig forretningsbrug.

Bopæl

Jeg bor mellem Billund og Kolding med særlig god adgang til trekantsområdet samt en aktionsradius til Aarhus, Silkeborg og Herning.

Kandidat

Klk