IT – projektledelse
26. marts 2018
CFO – Controller – Økonomi
26. marts 2018
Show all

IT Specialister

IT-specialister

Dataingeniør – IT-Specialist – Teknisk Specialist

Vi har aktuelt 6 dygtige kandidater

For nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.

Læs deres egen beskrivelse af det, som de kan tilbyde:

Billedet fortæller: Der skal IT-specialister til for at sikre, at et IT-team har de nødvendige forudsætninger – og at både teamet og systemerne ‘spiller’ optimalt.

Teamplayer – Stabil – Engageret

Hvad kan jeg tilbyde
Jeg er systematisk, forudseende, nysgerrig og initiativrig. Jeg er en udpræget teamplayer og samtidig tager jeg ansvar for mine opgaver, opbygger samarbejde og holdbare relationer til kollegaer gennem åbenhed og ved at lytte. Jeg har en teknisk baggrund som Elektriker, Teletekniker, Arbejdsleder, Servicekoordinator og har gode service -og samarbejdsevner – så opgaver bliver udført sikkert og forsvarligt. Jeg deler gerne min viden med kollegaer og bidrager dermed til den ”lærende organisation”.
Med mig ”om bord” får virksomheden en fleksibel og mødestabil medarbejder som gerne stiller op på skæve tidspunkter, når der er behov for det. Jeg64 år og vil gerne arbejde flere år endnu, da jeg har en rigtig god fysik.

Ønske til nyt job
Jeg søger job indenfor IT-Tele Tekniske virksomheder, hvor jeg kan bruge mine kompetencer. Jeg kan forestille mig at det er en mindre eller mellemstor virksomhed.

Faglige kompetencer
Projektledelse, motiverende, præcis til møder, overholder aftaler, systemadministrator, øvrige it & Telekommunikation, planlægning, koordinering.

Personlige kompetencer
Ansvarlig, disciplineret, imødekommende, initiativrig, kommunikerende.

Uddannelser
SAP intro-kursus
Prince2 Foundation Certificeret Projektledelse
Teletekniker
HF eksamen
Elektriker.

IT
MS Office 365 rutineret – Rutineret
Excel Grundlæggende.

Sprog
Dansk (modersmål)
Engelsk tale/skrift,
Tysk tale/skrift

Bopæl
Egedal Kommune – søger job i en radius 50km

Kandidat
Emp

Partner
Lone T. Olufsen

Overblik – Prioritering – Hurtig og effektiv

Hvad kan jeg tilbyde
Stabil, erfaren, loyal medarbejder, der tilbyder – at yde en dedikeret arbejdes indsats, indenfor IT-drift på mange forskellige platforme og godt kendskab til sammenhæng mellem de forskellige IT-systemer og IT-leverandører.

Ønske til nyt job
Ønsker IT-job i større dansk eller international virksomhed, hvor mine kompetencer hurtigt vil komme i spil – og jeg håber at kunne blive der i mange år.

Faglige kompetencer
Godt overblik, god til prioritering, hurtig og effektiv, igangsætter, løsningsorienteret, samarbejde, koordinering, selvstændig, stabil, loyal.

Personlige kompetencer
Ansvarlighed, beslutsom, fleksibel, initiativrig, kvalitetsbevidst.

Uddannelser
Roskilde handelsskole HH Regnskab
Mainframe Z/OS Kurser Materiel, funktion og betjening, MVS-funktion og betjening, Systemovervågning i et MVS-miljø, Maskine og systemforståelse, OMEGAMON/CICS, JCL 1+2, Lan grundkursus, SNA-netværk, Jes2, plus mange andre.
Andre kurser:
AS400 systembetjening – Backup/recovery, Lokalnet-teknologien, Introduktion til CISCO Works, CISCO superbruger, UNIX-introduktion, Rialto Mailhub, plus mange flere.

IT
Højt niveau indenfor mainframe drift, nogen erfaring med UNIX og Windows servere, erfaring med Office på almindelig brugerniveau.

Sprog
Dansk (modersmål)
Engelsk forretningsniveau
Tysk (kan findes frem)

Bopæl
Jyllinge/Sjælland

Kandidat
Kem

Partner
Hanne Lunddal Jensen

Teamplayer – Fleksibel – Serviceminded

Hvad kan jeg tilbyde
Jeg kan tilbyde jer en dygtig og selvstændig medarbejder, der også indgår helt naturligt i et team. Er en teamplayer, fordi jeg kan lide at dele min viden og hjælpe andre, hvis de har problemer. Som person er jeg god til at lytte til andre mennesker og kan sætte mig ind i deres problemstillinger på mange niveauer. Jeg er nysgerrig og indstillet på at lære nye områder at kende. Sætter en stor ære i, at kunderne får en god service.

Ønske til nyt job
Jeg vil gerne arbejde med drift og support af AS400 (AS/400). IT support i en servicedesk, gerne som 2. Level support. Har også erfaring med brugeradministration på forskellige systemer og platforme. Viden om Backup/Restore med TSM og BRMS.

Faglige kompetencer
Undervisningserfaring, præcis til møder, erfaring fra private virksomheder, systemadministrator, øvrig IT & telekommunikation, kvalitetssikring, omsorgsfuld.

Personlige kompetencer
Ansvarlig, fleksibel, imødekommende, lyttende, omstillingsparat.

Uddannelser
Maintaining Microsoft SQL server 2005 database, TSM for operators, AS/400 System Operator Workshop, AS/400 Administration af Domino server, AS/400 CL programmering, AS/400 i netværk. AS/400 office vision. AS/400 PC support bruger, AS/400 i netværk. AS/400 office vision. AS/400 PC support bruger. AS/400 systembetjening

IT
Drift og systemadministration af AS400 (iSeries), Brugeradministration på AS400 og andre systemer, Backup/restore med BRMS og TSM, IT support, opsætning af Windows netværksprinter, erfaring med helpdesksystemerne ServiceNow og TopDesk, driftsdokumentation, brugervejledninger, undervisning i PC kørekort.

Sprog
Dansk (modersmål)
Engelsk (godt kendskab)
Norsk og Svensk (forstår)

Bopæl
Roskilde Sjælland

Kandidat
Jeo

Partner
Morten Wittrup Præstbrogaard

Åben – Aktiv – God humor

Hvad kan jeg tilbyde
Jeg er en yderst målrettet og kvalitetsbevidst IT-udvikler, og søger altid at levere et solidt produkt med kvalitet i højsædet. Jeg er åben og indstillet på en fremadrettet dialog og sparring, og er meget omstillingsparat. Jeg har arbejdet i både store og små virksomheder, samt det offentlige og private.
Blandt de teknologier jeg kan tilbyde er:
OOP, C#, .NET Framework / CORE, ASP.NET (Web-forms / MVC), WEB-API, AJAX,
Web-services, Entity Framework, SQL, Client-baseret UI (Javascript/JQuery og React) og Blazor samt CSS.

Ønske til nyt job
Udvikler-job i stor som lille organisation, hvor jeg kan videreudvikle/vedligeholde eksisterende systemer. Jeg kan lide at arbejde selvstændigt såvel som i mindre teams.

Faglige kompetencer
Motiverende, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder, erfaring fra staten, software, analyse, data/data warehouse, IT-konsulent, IT-projektledelse, øvrig IT og telekommunikation, planlægning og koordinering.

Personlige kompetencer
Ansvarlig, detaljeorienteret, imødekommende, kreativ og lyttende.

Uddannelser
Elektronik-mekaniker i Flyvevåbnet.
Autodidakt IT-udvikler.

IT
OOP, C#, .NET Framework / CORE, ASP.NET (Web-forms / MVC), WEB-API, AJAX,
Web-services, Entity Framework, SQL, Client-baseret UI (Javascript/JQuery og React) og Blazor samt CSS.

Sprog
Dansk (modersmål)
Engelsk: Taler og skriver.

Bopæl
Jeg bor nord for København og søger job i Storkøbenhavn/Nordsjælland

Kandidat
Jeo

Partner
Hans Ussing

Problemknuser – Beslutsom – Omstillingsparat

Hvad kan jeg tilbyde
En dygtig/erfaren IT-Supporter med fokus på brugernes tilfredshed.
Selvstændighed såvel samarbejde lægger mig helt naturligt, med en passende portion humor i hverdagen. Bevarer overblikket, i pressede situationer.

Ønske til nyt job
Som IT- supporter ønsker jeg mig job i uddannelsessektoren eks: VUC, Zealand, Absalon og større virksomheder offentlig som private med mange bruger.

Faglige kompetencer
Motiverende, træffer beslutninger, struktureret, præcis til møder, opfølgende, erfaring fra private virksomheder, erfaring fra kommuner, ledelseserfaring, software, tekniks erfaring, planlægning, tværfagligt samarbejde, administration, leder og omsorgsfuld.

Personlige kompetencer
Ansvarlig, fleksibel, kvalitetsbevidst, lyttende og samarbejdsvillig.

Uddannelser
Informatikassistent (IT- kontor).
Kommis.

IT
Active Directory, UNI-login, Windows, Office 365, CAPA Software og SCCM..

Sprog
Dansk (modersmål)
Engelsk – samtale brugerniveau
Svensk – samtale brugerniveau

Bopæl
Roskilde

Kandidat
Tje

Partner
Hans Ussing

Dataingeniør – IT-specialist – Teknisk

Hvad kan jeg tilbyde
Jeg er god til at omdanne ønsker til noget konkret og brugbart via mange års indgående systemforståelse samt bred og dyb viden fra en lang række projekter. Som specialist er jeg god til at fokusere på forretningsforståelse og overblik over hele værdikæden.
Jeg behersker at få løsninger til at fungere optimalt for virksomheden og brugerne samt dygtig som bindeled imellem alle interessenter. Jeg arbejder typisk tæt sammen med projektledere, proces eksperter, udviklere, specialister og eksterne konsulenter.

Ønske til nyt job
Jeg ønsker at indgå i driften med at forstå detaljer og helhed og derefter at kunne forandre i centrale og tværgående IT-projekter. Jeg kan naturligvis også drifte opgaver og videreudvikle ændringer og tilføjelser til nuværende løsninger. Jeg trives bedst i 2. eller 3. line support. Ideelt er det en organisation på min. 200 ansatte og som har en klar vision. Det kan både være privat og offentlig regi.

Faglige kompetencer
Er energisk og har fokus på kvaliteten, analyse, data /Data warehouse system samt øvrige IT & Telekommunikation. Jeg har meget erfaring fra private virksomheder.

Personlige kompetencer
Energisk, fokus på kvalitet, detaljeorienteret, omstillingsparat og lyttende.

Uddannelser
Elektroingeniør, svagstrøm, PowerBI og læring gennem projekter.

IT
ERP • SAP • SAP HCM • Ad-hoc Query • Spinifex
Workday • Cloud • ETL/EIB
Power BI • SQL • Access/VBA • Excel/VBA • C • PL/SQL • Batch programming
Office 365 • Exchange • Windows server • Microsoft Windows operating systems • SQL Server • Oracle.

Sprog
Dansk (modersmål)
Engelsk, flydende til daglig forretningsbrug.

Bopæl
Jeg bor mellem Billund og Kolding med særlig god adgang til trekantsområdet samt en aktionsradius til Aarhus, Silkeborg og Herning.

Kandidat
Klk

Partner
Hans Ussing