IT – projektledelse
26. marts 2018
CFO – Controller – Økonomi
26. marts 2018
Show all

IT Specialister

IT-specialister

Dataingeniør – IT-Specialist – Teknisk Specialist

Vi har aktuelt 1 dygtig kandidat

For nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.

Læs deres egen beskrivelse af det, som de kan tilbyde:

Billedet fortæller: Der skal IT-specialister til for at sikre, at et IT-team har de nødvendige forudsætninger – og at både teamet og systemerne ‘spiller’ optimalt.

Teamplayer – Fleksibel – Serviceminded

Hvad kan jeg tilbyde
Jeg kan tilbyde jer en dygtig og selvstændig medarbejder, der også indgår helt naturligt i et team. Er en teamplayer, fordi jeg kan lide at dele min viden og hjælpe andre, hvis de har problemer. Som person er jeg god til at lytte til andre mennesker og kan sætte mig ind i deres problemstillinger på mange niveauer. Jeg er nysgerrig og indstillet på at lære nye områder at kende. Sætter en stor ære i, at kunderne får en god service.

Ønske til nyt job
Jeg vil gerne arbejde med drift og support af AS400 (AS/400). IT support i en servicedesk, gerne som 2. Level support. Har også erfaring med brugeradministration på forskellige systemer og platforme. Viden om Backup/Restore med TSM og BRMS.

Faglige kompetencer
Undervisningserfaring, præcis til møder, erfaring fra private virksomheder, systemadministrator, øvrig IT & telekommunikation, kvalitetssikring, omsorgsfuld.

Personlige kompetencer
Ansvarlig, fleksibel, imødekommende, lyttende, omstillingsparat.

Uddannelser
Maintaining Microsoft SQL server 2005 database, TSM for operators, AS/400 System Operator Workshop, AS/400 Administration af Domino server, AS/400 CL programmering, AS/400 i netværk. AS/400 office vision. AS/400 PC support bruger, AS/400 i netværk. AS/400 office vision. AS/400 PC support bruger. AS/400 systembetjening

IT
Drift og systemadministration af AS400 (iSeries), Brugeradministration på AS400 og andre systemer, Backup/restore med BRMS og TSM, IT support, opsætning af Windows netværksprinter, erfaring med helpdesksystemerne ServiceNow og TopDesk, driftsdokumentation, brugervejledninger, undervisning i PC kørekort.

Sprog
Dansk (modersmål)
Engelsk (godt kendskab)
Norsk og Svensk (forstår)

Bopæl
Roskilde Sjælland

Kandidat
Jeo

Partner
Morten Wittrup Præstbrogaard