Lær at motivere og gennemføre en anderledes samtale, hvor der er plads til at tænke kreativt og du får et større kendskab til din medarbejderes ønsker og behov.      

dialoogle_mus kopi

Kurset
Kurset er for lederen, som gennemfører medarbejdersamtaler i hverdagen. Du får sat de rigtige ord på, og trænet nye spørgsmål sammen med andre ledere, som sætter kreativiteten i gang både hos medarbejderen og dig selv.
Fokusområdet kan være, hvordan medarbejderens arbejde kan være med til at støtte afdelingens strategi og mulighed for videndeling.

Vi træner de fem fokusområder og du får talt med medarbejderen om motivation, anerkendelse og trivsel på arbejdspladsen. Medarbejderen kan også påvirke sine egne arbejdsopgaver, kompetence og udvikling i på arbejdspladsen.

Vores kursusleder er specialister i kommunikation med billeder og deler gerne viden og erfaringer med dig.

Det får du med hjem fra seminaret:

  • At få tilført viden om visuel undervisning
  • At få tilført viden om ændringerne gennem arbejdslivet
  • At du kan bruge samtalen til at udarbejde en Handleplan
  • At du kan dele ansvaret for udførselen af handleplanen med medarbejderen
  • Du får overblik over medarbejderens ønsker og kompetencer

Hvilke virksomheder bruger Visuel Medarbejdersamtale:

 

Logo CBS Movia_logo_pos

Læs artikel fra Dialoogles nyhedsbrev, hvad det har gjort for MOVIAs ledere og medarbejdere. https://dialoogle.dk/kunder/historier-fra-brugere/mus-se-fordelene-i-udfordringer.html

Har du et spørgsmål? 
Ring til Konsulent og Partner Hans Ussing på tlf. 26 78 28 45 eller skriv til hu@firmaplus.

Pris:
2.500 kr. pr. deltagere – ved flere 12 deltagere givet rabat på 15 %.
Priserne er ekskl. moms, forplejning og transport udenfor Storkøbenhavn.

Kursusform
En dag fra 09:00 – 16:00 – afbrudt af frokost

Train the Trainer
HR partnerne trænes i at undervise andre i at bruge Visuel Medarbejdersamtale. Vi underviser HR partnerne fra eksempel kl. 9:00 – 13:00 afbrudt af frokost. 

Lederne bliver inviteret i 1 1/2 – 2 timer, hvor HR partnere underviser i konceptet, gerne 6 personer, som kan dels i 2 grupper af 3. En som leder, en som medarbejder og en som observatør. 

Indtil de er færdige eller til kl. 16:00 vil HR partnerne kunne tilrette de endelige spørgsmål eller metoder sammen med vores underviser. Hvis der er rettelser fremsendes redigerede pdf filer på konceptet.

Pris aftales nærmere efter antal af deltagere.

Kursussted
Kurset kan afholdes internt i din virksomhed eller eksternt. Vi kan tilbyde kursuscentre landet over læs mere her og vi står gerne for det praktiske.

Udtalelser fra kursusdeltagere:
Super refleksionsmuligheder. Inspirerende, dejligt at øve i trygt forum (ledere) – men reflekterede over, at jeg jo i min hverdag skal kunne gøre det med alle, og at samtalen er individuel så jeg tillod mig at blive i lederrollen og øve mig på den.

Jeg er klar til at hjælpe medarbejdere med at ”sætte billeder” på deres arbejdsliv.

Nu ved jeg, hvordan opgaverne skal fordeles uden nogen bliver ked af det eller føler sig snydt. Det styrker samarbejdet for alle i mit team.

55+ Visuel Medarbejdersamtale

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.17.44