Lær at tale med 55+ medarbejderen på en ny måde, som kan være med til at udvikle og fastholde vigtig arbejdskraft for din virksomhed

55+ Kommunikations kursus for ledere

Kurset
Kurset giver dig viden og værktøjer til at styrke din mundtlige kommunikation, så du kan kommunikere klart og tydeligt – samtidig med at dine omgivelser opfatter dig positivt. Efter kurset er du blevet klogere på din egen kommunikationsstil, og på hvordan den påvirker dine kolleger og spiller sammen med andre kommunikationsstile.

Vi går dybere ind i adfærden og forskelligheden mellem mennesker. På denne måde får du nye værktøjer til at se nogle nye muligheder for at styrke kommunikationen uanset aldersforskel mellem dig og medarbejderen.

Det får du med hjem fra kommunikations kurset:

  • At få tilført viden om tabuer mellem aldersgrupperne
  • At få tilført viden om aldring og åbenhed for mere udvikling
  • At du får afprøvet, sammen med andre ledere, hvor du kan styrke din kommunikation
  • At du kan bruge adfærdsværktøjer på en ny måde
  • Du får nye kommunikationsmuligheder
  • Du får mulighed for at sammensætte dit team/afdeling anderledes
  • Du kan påvirke samtalen i den retning, som du ønsker på en anderledes måde

Har du et spørgsmål?

Kontakt:
Konsulent og Partner Hans Ussing tlf. 2678 2845 eller skriv til hu@firmaplus.dk
Konsulent og Partner Birgitte Elsner tlf. 4916 0055 eller skriv til be@firmaplus.dk.

Pris: v/12 deltagere max 16 deltagere
Kr. 2.500 pr. deltager – ved flere end 12 deltagere givet 15 % rabat.
Priserne er ekskl. moms, forplejning og transport udenfor Storkøbenhavn.

Kursusform
En dag fra 9:00 – 16:00

Kursussted
Kurset kan afholdes internt i din virksomhed eller eksternt. Vi kan tilbyde kursuscentre landet over læs mere her og vi står gerne for det praktiske.

Udtalelser fra kommunikations kursets deltagere:
Er dødnysgerrig på medarbejdernes profiler, sjovt med test, interessant, hvordan man kan arbejde selv. Dejligt med refleksion og øvelser. Glæder mig til samtalerne.

Interessant at få kendskab til modellen. Kan godt bruges som værktøj, bliver spændende om det giver andet udbytte, når medarbejderne også har kendskab til modellen. Hyggeligt samvær med kollegaer. Men tror måske ikke helt på det store udbytte, da jeg mener, at i hvert fald jeg som leder er godt klædt på, i forvejen, til at håndtere seniorernes situation

Der er en angst for, at medarbejderne skal udtrykke ønsker, som ikke kan blive imødekommet inden for rammerne. Vi skal være gode til at håndtere det, at der ytres ønske om noget, som ikke kan lade sig gøre.

Kommunikations kursus for ledere

Se også Kommunikations kursus for medarbejdere

Professor og forfatter Cass R. Sunstein Havard University har fokus på, hvordan adfærdspsykologi påvirker gruppens/teamets beslutning. Derfor har FirmaPlus bla. valgt, at sætte fokus på adfærd i den daglige kommunikation. Mange medarbejderundersøgelser og målinger viser, at det kræver mere uddannelse for lederne at forbedre samarbejdet.