Notebook

 

filosofi-3

Her er en flot mulighed for at gøre din jobsøgning mere eksklusiv

Du kan eksempelvis bruge Notebook som din jobsøgningshåndbog, når du skal forberede dig til kaffemøder, samtaler og jobsamtaler. Du kan samle alle notater på et sted uden du skal åben din IPAD/PC/MAC.

Notebook filosofi

Som en flere hundrede år gammel familievirksomhed vil vi  gerne værne om dansk design og håndlavede kvalitetsprodukter fremstillet efter gamle traditionelle metoder.

Vi vil gerne skabe fokus på den æstetiske  og smukke oplevelser det er at have en håndlavet notesbog mellem hænderne eller stående på reolen.

Det er vort ønske med Notebook 1.0 , at være med til at sikre, at mennesker i en flygtig og og dynamisk verden får mulighed for at nedfælde  tanker og følelser og dele væsentlige oplevelser med hinanden.

Notebook 1.0 skal være et meningsfuldt supplement til det hektiske liv på de sociale medier og på den måde supplere  moderne livsstil med muligheden for fordybelse.

Derudover ligger der en stor glæde i at være med til at værne om ytringsfriheden.

Vi er en internationalt anerkendt virksomhed kendt for kvalitet, eksklusiv service og etik samt et udpræget blik for æstetik.

Vores interne og eksterne samarbejde bygger på lysten til at lære, udvikle og skabe livsglæde med tid og mulighed for fordybelse.

Video