Ofactor – Skab tillid og arbejdsglæde

Se denne video, som fortæller om effekten af en tillidsfuld kultur på arbejdspladsen

Hvordan man kan opbygge tillid, produktivitet og overskud i virksomheden

Medierne er for tiden fyldt med indlæg om, hvor vanskeligt det er at skaffe arbejdskraft… Så robuste og motiverede medarbejdere er meget efterspurgte.

Samtidigt taler statistikkerne deres tydelige sprog: Omsætningshastigheden for medarbejdere er i mange virksomheder over 20% målt på ledere og administration i Danmark i 2017.

Men fastholdelse og motivation kan sættes på formel. Hvis man vil, kan man faktisk gøre noget ved det – overraskede enkelt – nemlig ved fokus på nogle få og enkle elementer, som udgør byggestenene for TILLID.

Det er ikke raketvidenskab – Det er NEUROVIDENSKAB

Det handler om et banebrydende koncept, OFACTOR, som bygger på den nyeste neuro-videnskab, udviklet af Dr. Paul Zak *).

Hans undersøgelser viser, hvor stor indflydelse OXYTOCIN (det kemiske grundlag i hjernen for tillid til andre) har på vores adfærd, og hvordan TILLID påvirker virksomhedens overskud.

Hans forskningsresultater bekræfter, at sammenkobling af høj TILLID med et klart og overordnet FORMÅL med at gå på arbejde giver positive resultater:

  • 13% reduktion i sygefravær
  • 50% reduktion i medarbejder omsætning
  • 50% øgning i produktivitet
  • 76% mindre stress
  • 106% mere energi
  • 60% større arbejdsglæde

OFACTOR – praktisk anvendelse

Vi er eneforhandler af konceptet, OFACTOR, i Danmark. Der er tale om et digitalt koncept, som vi er eksperter i at anvende.

Og som noget nyt og epokegørende følger vi udviklingen undervejs, via løbende, digitale målinger. Vi har med andre ord konstant målbar fokus på, hvordan det går.

OFACTOR kan bruges på alle, ledere som medarbejdere.

OFACTOR kan desuden anvendes som et supplement til at fastholde 55+ medarbejdere, så virksomheden fortsat kan drage nytte af deres store viden, erfaring og kompetencer.

Vi er i øvrigt specialister i at fastholde og udvikle 55+’ere på arbejdspladsen. Og det er hér OFACTOR kan supplere og kan gøre en forskel for resultatet – før og efter.

Men OFACTOR kan også gøre en forskel for andre aldersgrupper, ledere og medarbejdere.

Vi kan måle effekten af Ofactor.

Læs mere og klik her.

Vi står klar til at hjælpe din virksomhed

Baseret på Dr. Paul Zaks neuroforskning har Steen Pedersen (insights-innovation-performance) og David Engle (Lead21) udviklet et forløb til lederteams med henblik på at øge tillidsniveauet i virksomheden og dermed høste de økonomiske gevinster, som et tillidsbaseret arbejdsmiljø afføder.

Tag kontakt til Hans Ussing, og vi skræddersyer et forløb, der passer lige til din virksomhed

*) Dr. Paul Zak er direktør for Center for Neuroeconomics undersøgelser og professor i økonomi, psykologi og management på Claremont Graduate University, USA.
Har du lyst til at se en Ted Talk video med Paul Zak så klik her.