Information:

Når du logger dig på herunder, kommer du ind i et betalingssystem, hvor du kan betale med et betalingskort. Når betalingen er godkendt kommer du videre til 50+ Jobdatabasen. Det er et rekrutteringssystem, som hedder Elvium (bruges af flere virksomheder og Stepstone) og her er det nemmest for dig, at logge dig ind med adgang til din LinkedIn profil. Her vil alle dine joboplysninger, uddannelses og billede automatisk overføres i 50+ Jobdatabasen.
Når du senere vil ind og opdatere eller indsætte fil eller data skal du logge dig på via www.elvum.com og taste dine bruger oplysninger.

Betalingsbetingelser:

Når FirmaPlus har modtaget besked om dit medlemskab, og når du har betalt det aftalte beløb, åbnes der for Jobdatabasen, hvor du er velkommen til at indtaste dig.

Du bliver automatisk trukket 99,00 kr. pr. mdr. inkl. moms, så længe du er medlem. Du kan altid opsige medlemskabet med 1 måneds varsel på e-mail ved udgangen af en måned. Ændre du i din LinkedIn opdateret dine data også her.

Halv pris efter de første 12 måneder

Hvis du ikke bliver indkaldt til en jobsamtale eller får tilbudt et nyt job i løbet af de første 12 måneder, nedsættes dit kontingent til min. 50,- kr. inkl. moms pr. mdr. ved udløbet af de 12 første måneder og 12 måneder frem. Herefter aftales nærmere.

Vi vil informere dig i god tid før udløbet af de første 12 måneder.